Pages

Ahli Mayat

Wednesday, 18 May 2011

4 Fakta yang anda tidak tahu(must read)



Fakta 1 :

korang tidak boleh menyentuh semua gigi dengan lidah korang.


Fakta 2 :
Abis membaca fakta 1 korang mesti mempraktikkan tanpa berfikir panjang

Fakta 3:
Setelah membaca fakta 2 korang tersenyum pahit
dan berkata dalam hati "Hampehh...aku dah terkena nihh!"

Dan

Fakta 4 :
Setelah membaca fakta 3 anda berniat copy lawak bodoh ni kepada geng korang yang lain untuk korang kenakan diaorang seperti yang korang terkena !!

pembetulan fakta

tajuk nih sepatutnya 4 auta yang anda tidak tahu

HAHAHA

10 comments:

miss ayu said...

sgt2 best .. =.="

lots of love =) owner ~ said...

gila betol u . suka putar belit ayat . sengal.

cik anum said...

HAHAHAHAHA !
Mmg rase hampeh -.-
sengal . hahak

Cik Ct said...

haha.. wakenanbeb.. huh! =P
ekh, follow me bck k.. thnx~
dh follow u dh

echaRierie said...

HAHAHAHAHA..
sykenabebe !!
kah3..

iZ-oNe! said...

wahh tbaik bro! aku bnasib baik cbe mngababaikn fakta ke 2..ohh do follw me back! tq2..

::fadxieza:: said...

aish..terkene eden..
adoi..

haslinda said...

hahaha...hampeh...terkena jugak...!!!

Aisyah Aina said...

bengang kot baca ni...haha....menyesal baca...:)

ekyn here said...

terserlahh kesengalan ak mmbce nh .. HHAA.. gigi tu uniq lahh :p
HHHAA...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...