Pages

Ahli Mayat

Sunday, 27 March 2011

SA oh SA...

Apa itu SA . SA tuhh sa . HAHA . SA tuhh die macam kuih karipap tapi takde inti . ehh ? Pelikk jehh ape aku membebel nihh .actually SA tuhh game . SUDDEN ATTACK . lolx aku punn takk tahuu kenapa aku addict sangat dengan karipap uh . opz sori game lah . HAHA . aku takde lha pro mane . setakat nihh pangkat punn baru staff seargent rank 3

ahaha noob gila aku . macam orangg lain ada yangg addict pada dota(aku noob gila dota) , tapi memandangkan aku noob dan selalu DIBULI bila main dota . aku main game ape yang sesuai dengan aku . game nihh macam game game yang lain eg : CS , MAT online . wolfteam .

penahh sekali game aku merajukk takk tahuu kenapa die keluar benda nihh


lepas login jehh die keluar benda alah nihh . dekatt 2 minguu gux aa ta men . time tuhh bosan gila babeng aa . tak tahuu lah iv ada masalah dengan server or ape ke . dah try fix macam2 tetap takk boleh jugakk . then 1 ari aku try lagi tibe mase login . tuptup . whoa bolehh . aku dengan takk lengah masa trus main . haha senyum lebar aku time tuhh . penatt ohh na taip pluss kebuntuan idea , haha , dh2 sampai sini jehh aku nakk tulis .

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...